Στην Καλαμάτα αύριο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου 1940 -αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα παραστεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν αύριο στην Καλαμάτα για την 81η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στις οποίες την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με θέμα τον τρόπο διενέργειας των αυριανών εορταστικών εκδηλώσεων, την οποία ο περιφερειάρχης Π. Νίκας είχε το πρωί σήμερα, Τετάρτη 27 του μήνα, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, επισημάνθηκε ότι θα δοθεί έμφαση στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την αποτροπή διάδοσης της covid-19 θα δοθεί κατά τις εν λόγω εκδηλώσεις.

 

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

Στις εκδηλώσεις αυτές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί στις έδρες και των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων και συγκεκριμένα, στην Καλαμάτα από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, στην Κόρινθο από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα, στην Σπάρτη από την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, στην Τρίπολη από τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο και στο Ναύπλιο από τον γενικό γραμματέα Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

Στη σημερινή σύσκεψη τονίστηκε ότι στο πλαίσιο που έχει καθοριστεί, με βάση τις οδηγίες των υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας και τα υγειονομικά  πρωτόκολλα του υπουργείου Υγείας, οι ομιλίες θα διαρκέσουν το πολύ μέχρι 7 λεπτά και οι παρελάσεις μέχρι μία ώρα το ανώτερο.

Μάλιστα, σε περιοχές με έξαρση κρουσμάτων, όπως η Τρίπολη και η Καλαμάτα το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα γίνονται επαναλαμβανόμενες συστάσεις από τα μεγάφωνα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποτροπής διάδοσης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top