Στην Καλαμάτα σήμερα το απόγευμα ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, συναντήσεις με φορείς

Συνάντηση με τον Σύλλογο Μικρασιατών Καλαμάτας

Σειρά συναντήσεων είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Καλαμάτα το απόγευμα σήμερα, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, μετά τις 7.30 μ.μ. βρέθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, όπου παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Καλαμάτας, σχετικά με το επικείμενο στην περιοχή της Περιφέρειας -και τη χώρα μας γενικότερα- νέο κύμα κακοκαιρίας “Ηφαιστίων” και τα μέτρα που λαμβάνει η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων συνεπειών, του.

Ο Π. Νίκας, εξ άλλου, συναντήθηκε με εκπροσώπους διαφόρων φορέων, μεταξύ των οποίων, ο σύλλογος Μικρασιατών Καλαμάτας και η καλλιτεχνική διευθύντρια του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου Τζίνα Πετροπούλου.

Tο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου -που περιλαμβάνει 49 ξένα ντοκιμαντέρ από 28 διαφορετικές χώρες και 24 ελληνικά, ενώ η εκπαιδευτική ζώνη αριθμεί 22 ταινίες- θα διεξαχθεί από τις 17 έως 27 Ιανουαρίου στην Καλαμάτα ενώ μέρος του προγράμματος θα φιλοξενηθεί σε Πάτρα (19-24/1), Τρίπολη (19-22/1), Αργος (18-20/1), Αμαλιάδα (24-26/1), Σπάρτη (22-25/1), Δημητσάνα (22-23/1), Γύθειο (17-19/1) και Ξυλόκαστρο (25-27/1), διοργανώνεται δε, από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.

Τέλος, ο Π. Νίκας είχε συνεργασία με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Μεσσηνίας Παναγιώτη Γιαννακέα, για θέματα που αφορούν τη Μεσσηνία.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top