Στην Καλαμάτα σήμερα το απόγευμα ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, συναντήσεις με φορείς

Συνάντηση με τον Σύλλογο Μικρασιατών Καλαμάτας

Σειρά συναντήσεων είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Καλαμάτα το απόγευμα σήμερα, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, μετά τις 7.30 μ.μ. βρέθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, όπου παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Καλαμάτας, σχετικά με το επικείμενο στην περιοχή της Περιφέρειας -και τη χώρα μας γενικότερα- νέο κύμα κακοκαιρίας “Ηφαιστίων” και τα μέτρα που λαμβάνει η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων συνεπειών, του.

Ο Π. Νίκας, εξ άλλου, συναντήθηκε με εκπροσώπους διαφόρων φορέων, μεταξύ των οποίων, ο σύλλογος Μικρασιατών Καλαμάτας και η καλλιτεχνική διευθύντρια του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου Τζίνα Πετροπούλου.

Tο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου -που περιλαμβάνει 49 ξένα ντοκιμαντέρ από 28 διαφορετικές χώρες και 24 ελληνικά, ενώ η εκπαιδευτική ζώνη αριθμεί 22 ταινίες- θα διεξαχθεί από τις 17 έως 27 Ιανουαρίου στην Καλαμάτα ενώ μέρος του προγράμματος θα φιλοξενηθεί σε Πάτρα (19-24/1), Τρίπολη (19-22/1), Αργος (18-20/1), Αμαλιάδα (24-26/1), Σπάρτη (22-25/1), Δημητσάνα (22-23/1), Γύθειο (17-19/1) και Ξυλόκαστρο (25-27/1), διοργανώνεται δε, από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.

Τέλος, ο Π. Νίκας είχε συνεργασία με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Μεσσηνίας Παναγιώτη Γιαννακέα, για θέματα που αφορούν τη Μεσσηνία.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top