“Στην Π.Ε. Κορινθίας οι προσπάθειες είναι κοινές” τονίστηκε κατά την “αλλαγή φρουράς” στην Περιφερειακή Ενότητα

“Στην Π.Ε. Κορινθίας οι προσπάθειες είναι κοινές” τονίστηκε κατά την “αλλαγή φρουράς” στην Περιφερειακή Ενότητα

“Οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και συλλογικών προσπαθειών. Στόχος είναι να συνεχιστεί η εξέλιξη που έχει επιτευχθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και να αξιοποιηθεί κάθε συνεισφορά. Οι προσπάθειες μας είναι κοινές. Η Κορινθία γίνεται πιο δυνατή”.

Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο νέος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης στην καθιερωμένη τελετή παράδοσης παραλαβής στην Π.Ε. Κορινθίας.

Απευθυνόμενος δε στην απερχόμενη χωρική αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Κόρκα τόνισε την συνεχιζόμενη αγαστή συνεργασία που υπάρχει, την ευχαρίστησε και επισήμανε πως “όλοι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με το ίδιο πνεύμα ανιδιοτελούς προσφοράς για την Κορινθία”

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χ. Βυτινιώτης, εξ άλλου, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, παρέστη στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων νομού Κορινθίας, του Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ασσου “Η Ρέα”, του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου νομού Κορινθίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρηνών.

Παρέστη επίσης στην ειδική επιστημονική παρουσίαση στο Καλογεροπούλειο Ιδρυμα, όπως και στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων στον Ασσο και ο Σύλλογος Ομάδα Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου στην Κόρινθο.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top