Στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας η σημερινή σύσκεψη για την μελέτη ανακατασκευής του

Π.Ε. Μεσσηνίας

Στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, θα γίνει στις 8 το βράδυ, σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου, η παρουσίαση της προμελέτης για την ανακατασκευή του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα –παρουσία και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Η μετάθεση του χώρου της σύσκεψης, από την αίθουσα συνεδριάσεων του 4ου ορόφου, κρίθηκε απαραίτητη λόγω των απαραίτητων μέτρων προστασίας και αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού που επιβάλει ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτή.

Σκοπός της σύσκεψης, την οποία συγκαλεί ο αρμόδιος για θέματα Περιβάλλοντος αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Τσουκαλάς , είναι η ανταλλαγή απόψεων και η υποβολή παρατηρήσεων, προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική πρόταση.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, Διοίκησης και Οικονομίας Βασίλης Καπέλιος, Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μεσσηνίας Τάσος Σαρδέλης και Αγγελος Χρονάς, οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων της έδρας Γιώργος Μουταφίδης και της Π.Ε. Μεσσηνίας Παναγιώτης Γιαννακέας, οι πρόεδροι του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας του ΤΕΕ Τάσος Αδαμόπουλος και του Συλλόγου Μηχανικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μεσσηνίας Γιώργος Μπουγάς, καθώς επίσης και οι άμισθοι ειδικοί συνεργάτες του περιφερειάρχη Δημήτρης Κούμανης και Σταύρος Πίκουλας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top