Στο Αργος αύριο Τρίτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, σε ΕΠΑΛ και Καλλιτεχνικό Σχολείο

Στο Αργος αύριο Τρίτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, σε ΕΠΑΛ και Καλλιτεχνικό Σχολείο

Στο Αργος μεταβαίνει αύριο Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Δημήτρη Οικονομόπουλο, θα επισκεφθεί το ΕΠΑΛ προκειμένου να παραδώσει τα εφοδιασμένα με νέο εξοπλισμό εργαστήρια του πιο πάνω σχολείου του Αργους.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης, συνολικά από την Περιφέρεια -μέσω του ΠΕΠ 2014 – 2020- έχουν διατεθεί 11 εκ ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού των εργαστηρίων των ΕΠΑΛ στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας είχε επισκεφθεί το 1ο ΕΠΑΛ του Αργους, όπου σε συνάντησή του με μαθητές του εν λόγω σχολείου συζήτησε θέματα τα οποία έθεσαν οι ίδιοι και αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στην ασφάλεια, αλλά και στην βελτίωση των υποδομών του σχολείου, ενώ παράλληλα είχαν εκφράσει προβληματισμό και ανησυχίες για την επαγγελματική τους διασφάλιση και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας πρόσθεσε ότι αύριο κατά την παρουσία του στην Αργολίδα θα επισκεφθεί και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν και ως προς την επάρκεια των υποδομών του.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top