Στο Κιάτο η κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας

Στο Κιάτο η κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας

Στο Κιάτο, έδρα του Δήμου Σικυωνίων, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας (ΕΙΟ), στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί -σε συνεργασία με την Π.Ε. Κορινθίας και των δήμων της Κορινθίας-και το οποίο αφορά δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας και διενέργεια Τεστ ΠΑΠ, για όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν.

Σήμερα την μονάδα -η οποία το προηγούμενο χρονικό διάστημα υλοποίησε το εν λόγω πρόγραμμα στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης- επισκέφθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής και ο εντεταλμένος σε θέματα Υγείας περιφερειακός σύμβουλος, γιατρός Αγγελος Χρονάς, με την ιδιότητά του και ως εκπρόσωπος του ΕΙΟ. Τα δύο στελέχη της Περιφέρειας συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Σικυωνίων Γιώργος Τσολάκος και Βάσω Μπουζιάνη.

Οι ενδιαφερόμενες για ραντεβού προκειμένου να εξετασθούν στην κινητή μονάδα θα πρέπει να απευθύνονται, είτε στον Δήμο Σικυωνιων, είτε στην Π.Ε. Κορινθίας (τηλέφωνα 274 23 60130, 274 23 60601 και 274 13 60664). Υπενθυμίζεται ότι μαστογραφία μπορεί να γίνει σε ηλικίες άνω των 40 ετών, ενώ το Τέστ ΠΑΠ σε ηλικίες άνω των 25 ετών.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top