Στο τέλος Ιανουαρίου μετακομίζουν 3 Διευθύνσεις της Περιφέρειας στην οδό Ναυπλίου

Το πρώτο τριήμερο της τελευταίας εβδομάδας του τρέχοντος μήνα Ιανουαρίου θα γίνει η μεταστέγαση, στο κτήριο επί της οδού Ναυπλίου, στην Τρίπολη, των τριων πρώτων από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι οποίες σταδιακά θα μετακομίσουν στο σύνολό τους στο εν λόγω οίκημα.

Οι τρεις πρώτες υπηρεσίες, που θα στεγαστούν στον όροφο του συγκεκριμένου κτηρίου, είναι οι Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων, Περιβάλλοντος καθώς και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της έδρας, όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Οι εργασίες διαμόρφωσης των χώρων των γραφείων βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ διαμορφώνεται επίσης και ο χώρος που θα φιιλοξενήσει το αρχείο της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων, με όλες τις μελέτες (συμπεριλαμβανομένων κι αυτών των πρώην ΔΕΚΕ και ΔΕΣΕ) οι οποίες στη συνέχεια θα ψηφιοποιηθούν.

Στο μεταξύ, σε κτήριο ιδιοκτησίας της Περιφέρειας, κοντά στο στρατόπεδο της Τρίπολης, μεταφέρθηκε η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το εν λόγω κτήριο ανακατασκευάστηκε, με το μεγαλύτερο μέρος από τη σχετική δαπάνη να καλύπτεται από δωρεές, σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top