Τεχνολογικός εξοπλισμός και έργα στο Γ.Ν. Κορίνθου από την Περιφέρεια

Στην άμεση ενίσχυση με ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό ύψους περίπου 2.000.000 ευρώ καθώς και στην ανακαίνιση του χώρου των μαγειρείων στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου θα προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η πιο πάνω δέσμευση έγινε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος -συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Χάρη Βυτινιώτη- επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες τη συγκεκριμένη δομή υγείας, όπως επίσης και το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, όπου -πέραν του υλικού προφύλαξης από τον κορωνοϊό- αναφέρθηκαν και στην επίλυση ζητημάτων στο συγκεκριμένο κτήριο, όπως η υγρασία στους τοίχους και επιδιορθώσεις στις υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Ο περιφερειάρχης και οι δύο αντιπεριφερειάρχες, στο πλαίσιο των πιο πάνω επισκέψεων, είχαν συναντήσεις με κλιμάκια γιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, παρουσία του διοικητή του Γ.Ν. Κορίνθου Γρηγόρη Καρπούζη, του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας γυναικολόγου Νίκου Καμπά, του διευθυντή Επιτροπής Λοιμώξεων πευμονολόγου Κ. Μπάρλα, του διευθυντή του Οικονομικού Διοικητικού Μιχάλη Σαββανό και της διευθύνουσας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ελπίδας Πανακωνσταντίνου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top