Θέματα του Δήμου Τριφυλίας στη συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον δήμαρχο

Θέματα του Δήμου Τριφυλίας στη συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον δήμαρχο

Θέματα σχετικά με τον Δήμο Τριφυλίας απασχόλησαν τη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη.

Οπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της συνάντηση, μέχρι το τέλος του τρέχοντος Ιουλίου θα γίνει η δημοπράτηση του έργου του Αθλητικού Κέντρου στην Κυπαρισσία -σε χώρο που η Περιφέρεια έχει παραχωρήσει στον δήμο.

Εξ άλλου, μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, αναμένεται να ξεκινήσει στην Χριστιανούπολη το έργο ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου στον ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και της ανακατασκευής της μικρής εκκλησίας στον εν λόγω χώρο.

Εξ άλλου, όσον αφορά στον δρόμο Χριστιάνοι – Πλάτη – Μάλη, επισημάνθηκε ότι είναι αναγκαία η επικαιροποιημένη μελέτη και η από κοινού χρηματοδότηση του έργου.

Τέλος, σχετικά με την πλατεία των Φιλιατρών, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια προτίθεται να αναθέσει την μελέτη με στόχο την απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες του τοπικού αρχαιολογικού συμβουλίου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top