Θεμελιώθηκε σήμερα στην Ερμιονίδα το Kilada Country Club

Θεμελιώθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου, στην Ερμιονίδα, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Kilada Country Club, ένα πρότζεκτ της Dolphin Capital Investors με προϋπολογισμό πλέον των 400.000.000 ευρώ, το οποίο καταλαμβάνει συνολική έκταση 2.026 στρεμμάτων και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων, πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες, γήπεδο γκολφ 18 οπών, αθλητικές εγκαταστάσεις και εμπορικά καταστήματα.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρέστη στην τελετή θεμελίωσης, στην οποία παρέστησαν οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης και Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, o υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, οι γενικοί γραμματείς Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Νίκος Μαντζούφας και Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Οπως τονίστηκε, η εν λόγω επένδυση θα δημιουργήσει 800 θέσεις εργασίας κατά την περίοδο κατασκευής και τουλάχιστον 600 νέες θέσεις εργασίας κατά την πλήρη λειτουργία του συγκροτήματος.

Αναφερόμενος στο γεγονός αυτό, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας σημείωσε, στον σύντομο χαιρετισμό του:

“Τέτοιες επενδύσεις δημιουργούν αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας. Επιθυμώ να εκφράσω ευχαριστίες προς τους επιχειρηματίες καθώς επιδεικνύουν με πράξεις το ενδιαφέρον τους για το καλό της ευρύτερης περιοχής, διαθέτοντας μέρος από το νερό της μονάδας αφαλάτωσης για τις ανάγκες των κατοίκων”.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι από την πλευρά του έχει θέσει τρεις στόχους προκειμένου να βοηθήσει, τόσο την περιοχή, όσο και τη μεγάλη αυτή επένδυση.

Οι στόχοι αυτοί, όπως εξήγησε, αφορούν, την άμεση λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών, τη βελτίωση του οδικού δικτύου και την μέριμνα για την επαρκή υδροδότηση της περιοχής.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top