Τηλεδιάσκεψη από την Π.Ε. Αργολίδας και τον Ιατρικό Σύλλογο για τη διαχείριση κρουσμάτων κορονοϊού σε σχολεία

Η διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες αποτελεί το θέμα της ευρείας τηλεδιάσκεψης που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Κύριος σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι ο συντονισμός των υπηρεσιών και η επισήμανση των καταλληλότερων ενεργειών σε περίπτωση ανάγκης για τη διαχείριση  κρίσης για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Στην τηλεδιάσκεψη –η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Π.Ε. Αργολίδας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνεται δε σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας- θα ενημερώσουν και θα μιλήσουν στους συμμετέχοντες η ειδική Λοιμωξιολόγος και επίκουρη καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Γαρυφαλλιά Πουλάκου και η Διευθύντρια Παιδιατρικής Νοσοκομείου Ναυπλίου Γεωργία Παναγόπουλου.

Θα συμμετέχουν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κωνσταντίνος Κατσαρός και Γεώργιος Δωροβίνης αντίστοιχα, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Βασίλειος Πολύδωρος και οι διευθυντές των δευτεροβάθμιων σχολικών μονάδων όλου του νομού.

«Σε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κατάσταση όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουμε να λειτουργήσουμε με υπευθυνότητα και σύνεση για την προστασία των μαθητών και των εργαζομένων στις εκπαιδευτικές μονάδες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top