Τηλεδιάσκεψη για το Περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης στο Ναύπλιο

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ των μελών της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης, υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου, για το έργο της κατασκευής και λειτουργίας του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (info kiosk) στο Ναύπλιο, όπου υπήρξε μια πολύ αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση για την υλοποίησή του.
Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Ναυπλιέων και η Πάρνωνας Α.Ε., συνεργάσθηκαν αποτελεσματικά με σκοπό την υποστήριξη οργάνωσης και λειτουργίας του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (infokiosk) στο Ναύπλιο, του οποίου την κατασκευή και στελέχωση καλύπτει εξ’ ολοκλήρου η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Κατά την τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τάσος Γανώσης, καθώς και στελέχη του Δήμου και της Αναπτυξιακής, αποφασίστηκε η θέση του περιπτέρου να είναι στην προσφάτως διαμορφωμένη είσοδο του λιμανιού- εντός της νέας διαμορφωμένης πλατείας, αφού το σημείο αυτό είναι κομβικό και προσιτό, τόσο για τους περαστικούς, όσο και για τους διερχόμενους με ΙΧ επισκέπτες, αλλά και για εκείνους που αποβιβάζονται μέσω του λιμένος. Επίσης εξασφαλίζει ασφαλή και άνετη προσβασιμότητα για όλους τους επισκέπτες, καθώς διαθέτει τις απαραίτητες διαβάσεις στους παρακείμενους δρόμους, ράμπες εισόδου ΑΜΕΑ και οδηγούς όδευσης τυφλών.
Το τουριστικό περίπτερο θα αποτελέσει πόλο έλξης των τουριστών και κέντρο ενδιαφέροντος για την πόλη. Ο επισκέπτης θα μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για τα σημεία ενδιαφέροντός του στην περιοχή (αξιοθέατα, μνημεία, μουσεία) από ειδικά καταρτισμένο προσωπικό καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διαμονής, σίτισης, ή επιμέρους δραστηριοτήτων (περιπατητικές διαδρομές, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα).

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top