Τηλεδιάσκεψη του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τους νεοπροσληφθέντες συμβασιούχους στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, είχε το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τους 12 συμβασιούχους διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι προσλήφθηκαν για να στελεχώσουν την Διεύθυνση και τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας στις Π.Ε. της Περιφέρειας, μετά από σχετικό πανελλαδικό διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι με 8μηνες συμβάσεις απασχολούμενοι, είπε ο περιφερειάρχης, τίθενται υπό τον συντονιστή και τον διευθυντή πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το βασικό έργο των δώδεκα αυτών υπαλλήλων, σύμφωνα με την προκήρυξη, είναι η “ιχνηλάτηση και παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορονοϊού COVID-19 και των στενών επαφών τους, καθώς και η συνδρομή στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής, υγειονομικής ή άλλης απειλής”, συνεργαζόμενοι με τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε παράλληλα, ότι τα δώδεκα αυτά άτομα θα έχουν παρουσία όπου προκύπτουν προβλήματα πολιτικής προστασίας, ενώ έδωσε εντολή για συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις πολιτικής προστασίας ανά Περιφερειακή Ενότητα, προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες τους ώστε, μετά από τις σχετικές εισηγήσεις, να τις συνδράμει η Περιφέρεια.

Οι προσληφθέντες, ανά Π.Ε., είναι οι εξής:

Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Βασιλική – Χρυσάφω Λιώση, Αγγελική Θεοδοσίου

Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Κοσμάς Μπλέσιος, Μαρία Παπαδοπούλου, Αθανάσιος Κόκκορης, Νεκταρία – Ευαγγελία Σιάμπου

Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Αναστασία Δασκαλοπούλου, Ελενα Γεωργουλή

Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Δήμητρα Μπουζιάνη, Χριστιάννα Μπλάνα

Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Γιώργος Κωστούλας, Νίκος Παναγόπουλος

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Στο μεταξύ, αναρτήθηκε στην “Διαύγεια” απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με την οποία συμπληρώνεται η προηγούμενη που αφορά στην ανάθεση Τομέα Ευθύνης στον Περιφερειακό

Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Την απόφαση αυτή μπορείτε να την δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top