Τηλεδιάσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας

Τηλεδιάσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας

Τηλεδιάσκεψη είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου με τους διευθυντές Μεταφορών και Επικοινωνιών των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν ζητήματα λειτουργίας των εν λόγω υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων οι υποθέσεις ανά Π.Ε. και ο χρόνος εξυπηρέτησης του κοινού, όπως και η πορεία των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών, καθώς και η συγκρότηση του πειθαρχικού συμβουλίου για τα ταξί.

Ακόμα, στη σημερινή σύσκεψη καταγράφηκε -για μία ακόμα φορά- ότι με την εξαίρεση μίας Π.Ε. δεν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από επαγγελματίες ταξί όσον αφορά στην διαδικασία μετατροπής των ήδη κυκλοφορούντων οχημάτων τους σε ταξί για άτομα με αναπηρία.

Αντίθετα, έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με την κυκλοφορία, με άδεια ταξί, οχημάτων τύπου βαν, μέχρι εννέα θέσεων. Αυτό θα προκύψει με την αντικατάσταση, από όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται, των υφιστάμενων οχημάτων τους ταξί με τα εν λόγω βαν. Η σχετική διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος προσδιόρισε τη νέα συνάντηση με τους διευθυντές Μεταφορών και Επικοινωνιών των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων για τις 20 του ερχόμενου Αυγούστου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top