Τιμήθηκαν οι εθνικοί και τοπικοί ευεργέτες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τιμήθηκαν οι εθνικοί και τοπικοί ευεργέτες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

“Η πατρίδα χρωστά πολλά -και για το λόγο αυτό πρέπει πάντα να αναγνωρίζει, να τιμά και να σκέπτεται όλους που πρόσφεραν στην Ελλάδα”.

Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το πρωί χθες Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, μετά την εκδήλωση για τους ευεργέτες που διοργάνωσε στην Τρίπολη η Περιφέρεια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, προ του μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων -στην πλατεία Αρεως της αρκαδικής πρωτεύουσας-, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφανιού από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου από την Δημοτική Φιλαρμονική Τρίπολης.

“Η πατρίδα χρωστά πολλά και για το λόγο αυτό, πρέπει, πάντα να αναγνωρίζει, να τιμά και να σκέπτεται, όλους αυτούς που πρόσφεραν στην Ελλάδα” σημείωσε στις δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας -και συνέχισε:

“Πρόσφεραν χρήματα για την υγεία, για την εκπαίδευση, για τις υποδομές της χώρας, για την στέγαση απαραίτητων δομών του κράτους μας. Το ίδιο, έπραξαν και οι τοπικοί μας ευεργέτες. Τους το αναγνωρίζουμε και οφείλουμε πάντα να το θυμόμαστε. Και σήμερα, υπάρχουν ιδιώτες, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που συνεισφέρουν  τα μέγιστα στην πολιτεία και τους ευχαριστούμε. Μακάρι αυτοί να αυξηθούν” κατέληξε ο Π. Νίκας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top