Την ανακατασκευή του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου χαιρετίζει ο ΕΟΣ Τριπόλεως

Την δρομολόγηση της ανακατασκευής του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου χαιρετίζει με έγγραφό του ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τριπόλεως, το οποίο απευθύνει προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλη Σκαντζό, πρόεδρο επίσης της ΤΑΠ ΤοΚ.

“Με χαρά διαβάσαμε και χαιρετίζουμε, την είδηση για τη συμφωνία που υπήρξε στη συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και του δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίνου Τζιούμη, για την ανακατασκευή του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, ένα σημείο αναφοράς για τον χειμερινό τουρισμό στην περιοχή μας, κάτι που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία λόγω της δοκιμασίας που μπήκε η οικονομία της χώρας μας αλλά και η τοπική οικονομία (της Αρκαδίας, αλλά και της Πελοποννήσου γενικότερα) λόγω του κορονοϊού.

Για τον δρόμο αυτό, όπως διαβάσαμε υπάρχει δέσμευση να υπάρξει χρηματοδότηση από την πλευρά της Περιφερειας.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και πρόεδρος της ΤΑΠ ΤοΚ κ. Μανώλης Σκαντζός.

Από πλευράς μας, αν χρειαστεί κάποια επισήμανση – υπόδειξη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, λόγω της συχνότητας με την οποία επισκεπτόμαστε το Μαίναλο, είμαστε στη διάθεσή σας” σημειώνεται στην επιστολή του ΕΟΣ Τριπόλεως.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top