Την ερχόμενη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ξεκινά η μετακίνηση όσων υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας παραμένουν στο υπό αναβάθμιση διοικητήριο της Καλαμάτας

Π.Ε. Μεσσηνίας

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα -την ερχόμενη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ειδικότερα- ξεκινά η μεταστέγαση από το διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, στο ανακαινισμένο κτήριο της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα, όσων υπηρεσιών εξακολουθούσαν να λειτουργούν στο επί της οδού Ψαρών 15 οίκημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου -στο οποίο, οσονούπω, ξεκινούν εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Βασίλη Καπέλιου, των διευθυντών Τεχνικών Εργων και Διοικητικού – Οικονομικού, του προϊσταμένου Τμήματος Πληροφορικής.

Στόχος, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, είναι η μετακίνηση των υπηρεσιών να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να συνεχιστεί η κανονική λειτουργία τους στο νέο χώρο.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top