Την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον πρωτογενή τομέα τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής

Την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον πρωτογενή τομέα επανέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής στη διάρκεια της επίσκεψής του, χθες Τρίτη 7 Απριλίου, στο Ξυλόκαστρο, στην εταιρεία συσκευασίας και μεταφοράς “Δημήτριος Δουβής – Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων”, η οποία δραστηριοποιείται στην τυποποίηση λεμονιών και την διάθεσή τους στην εγχώρια αγορά, αλλά και σε χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Σερβία, η Βόρεια Μακεδονία, η Βοσνία, η Αυστρία, η Ρουμανία, η Γερμανία κ.α.

Τονίζοντας ότι ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έχει υπογραμμίσει πως “οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι εργάτες είναι αυτοί που δοκιμάζονται περισσότερο απ’ όλους αυτές τις δύσκολες ώρες και πρέπει να βοηθηθούν κατά προτεραιότητα”, ο Τ. Γκιολής συνεχάρη την επιχείρηση και το δυναμικό των 30 περίπου εργαζομένων της σημειώνοντας:

“Χρειαζόμαστε τέτοιες επιχειρήσεις, που όχι μόνο δε κάνουν περικοπές ανθρώπινου δυναμικού, αλλά στηρίζουν τον νομό μας και με όσο το δυνατόν περισσότερες προσλήψεις. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Π.Ε. Κορινθίας στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος αποτελεί πηγή εισοδήματος για ένα μεγάλο τμήμα του νομού μας”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top