Τις Διευθύνσεις Τεχνικών έργων σε όλες τις Π.Ε. θα επισκεφθεί μέσα στον Ιανουάριο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Τηλεδιάσκεψη με τις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, με την συμμετοχή των χωρικών αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών στελεχών των εν λόγω υπηρεσιών, είχε το πρωί σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Οπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης, προτίθεται μέχρι τα τέλη του τρέχοντος Ιανουαρίου να έχει επισκεφθεί όλες τις Π.Ε. της Περιφέρειας, ζητώντας μέχρι τότε να τον αναμένουν εισηγήσεις για όλα τα θέματα αρμοδιότητας των πιο πάνω Διευθύνσεων.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας έχει ζητήσει επιπλέον να λάβει έγγραφη ενημέρωση σχετικά με ποιο αντικείμενο θα απασχολείται ο κάθε μηχανικός και τον συγκεκριμένο χρόνος παράδοσης της εργασίας που του έχει ανατεθεί: “Στόχος είναι να έχω εικόνα της εξατομικευμένης ευθύνης του καθενός σε όλες τις Π.Ε.” σημείωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος επίσης συζήτησε επίσης για την ανάγκη σήμανσης, με πινακίδες της Περιφέρειας, των εκτελούμενων έργων, καθώς και τον τρόπο υλοποίησης των εν λόγω έργων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top