Το αρδευτικό έργο στο Φίχτι παραδόθηκε σε τρεις μόλις μήνες από τη συμβασιοποίησή του

Με αφορμή αντιδράσεις που ακολούθησαν τα εγκαίνια του αρδευτικού έργου στο Φίχτι -την περασμένη Παρασκευή, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα- ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος επισήμανε:

“Τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι άλλοι οραματίστηκαν, άλλοι σχεδίασαν και όλοι μαζί “διεκδικούν” την πατρότητα έργων που τώρα υλοποιούνται. Δεν σχολίασα ποτέ τα λεγόμενα τους όπως δεν θα το κάνω και τώρα, γιατί έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου -που με βάση την δουλειά μας, επιβραβεύει ή αποδοκιμάζει.

Το έργο στα Φίχτια είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που μας άφησε να διαχειριστούμε η επί μια δεκαετία τέως περιφερειακή Αρχή και η επίλυσή του φέρει την υπογραφή του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος αναγνώρισε την επείγουσα ανάγκη να υλοποιηθεί σύντομα και ανέθεσε σε εμάς, στην Π.Ε. Αργολίδας, να «τρέξουμε» το έργο μέσα σε συγκεκριμένα πιεστικά χρονοδιαγράμματα, εντάσσοντάς το παράλληλα μέσα στον γενικότερο σχεδιασμό του Αναβάλου για την περιοχή αυτή, για να μην αποτελεί μια προσωρινή και άτεχνη λύση και ξόδεμα του δημοσίου χρήματος.

Μακάρι λοιπόν να συνεχίσουμε να υλοποιούμε έργα που θα επιλύουν προβλήματα των συμπολιτών μας και στη συνέχεια να χαιρόμαστε μαζί τους, όταν θα τα εγκαινιάζουμε και ας στεναχωριούνται ορισμένοι. Η νίκη έχει εκατό πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top