Το Γ.Ν. Αργους επισκέφθηκαν Γ. Μαλτέζος και Αγγ. Χρονάς

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργους επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, από κοινού με τον εντεταλμένο για θέματα Υγείας σύμβουλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου Αγγελο Χρονά.

Στη συνάντησή τους με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαρία Σαρίδη, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης και ο εντεταλμένος σύμβουλος ενημερώθηκαν για τους τρόπους αντιμετώπισης των κρουσμάτων στις κλινικές και την κατάσταση που μέχρι τώρα επικρατεί καθώς και για τυχόν ελλείψεις της μονάδας στην κάλυψη των οποίων ενδεχομένως να μπορεί να συνδράμει η Περιφέρεια.

Επισκεφθήκαν επίσης το εμβολιαστικό κέντρο, όπου έγινε ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό και την πορεία του εμβολιασμού εναντίον της covid-19, ο οποίος -όπως δήλωσε η διοικήτρια- εξελίσσεται με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό χάρις στην οργάνωση και την πλήρη ετοιμότητα του Νοσοκομείου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, αφού επισήμανε την “εξαιρετική συνεργασία που έχει η Περιφέρεια με την διοίκηση του Νοσοκομείου στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας” υπογράμμισε καταλήγοντας:

“Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να μας δοθεί η καθημερινότητά μας πίσω. Μπορεί ο ρόλος μας ως Περιφερειακή Ενότητα να είναι επικουρικός, ωστόσο είναι πολύ ουσιαστικός. Θεωρούμε αυτονόητο καθήκον -και είναι βεβαίως πρόθεση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα- να ενισχυθούν οι δημόσιες δομές υγείας και ο ιατρικός κόσμος, στον αγώνα που δίνουν εναντίον της πανδημίας”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top