Το λιμάνι της Κυπαρισσία στην επόμενη Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ενταχθεί προς συζήτηση το θέμα που αφορά την συνέχιση του έργου στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, στη Μεσσηνία.

Αυτό μετέφερε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, ο οποίος τον επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα, στην Τρίπολη.

Θα εξεταστεί, παράλληλα, και η συνέχιση του έργου ασφαλτοστρώσεων στα Φιλιατρά -παρά το γεγονός, όπως επισήμανε ο Π. Νίκας, ότι το εν λόγω έργο δεν εντάσσεται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας και δεν υπάρχει κάποια προηγούμενη σχετική αλληλογραφία.

Εξ άλλου, σε νέα συνάντηση που θα έχει σε λίγες ημέρες ο περιφερειάρχης με τον δήμαρχο Τριφυλίας θα εξεταστεί και το έργο του αλιευτικού καταφυγίου στον Μάραθο.

Τέλος, όσον αφορά σε αίτημα του Γ. Λεβεντάκη να επισκευάσει ο Δήμος Τριφυλίας και να χρησιμοποιήσει ένα από τα μηχανήματα της Π.Ε. Μεσσηνίας, ο Π. Νίκας συνέστησε στον δήμαρχο να έλθει σε συνεννόηση με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο προκειμένου να υπάρξει διευθέτηση του θέματος αυτού.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top