Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής στην Κόρνθο, το 2023

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής στην Κόρνθο, το 2023

Στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες Πέμπτη στο Δημαρχείο της Κορίνθου, για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής Handgun I.P.S.C που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο το 2023, συμμετείχε η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Μιλώντας η αντιπεριφερειάρχης, στην εν λόγω συνέντευξη -στην οποία μίλησαν επίσης ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο πρόεδρος της P.S.C Vitaly Cryushin, ο ομόλογός του της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Αθανάσιος Παπαγεωργίου και ο διευθυντής αγώνων του Σκοπευτικού Ομίλου Κορίνθου Ιωάννης Κελαΐδάκης- μετέφερε τον χαιρετισμό του περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εστίασε στην τοποθέτησή του σχετικά με το αμέριστο ενδιαφέρον της Περιφέρειας -και του ιδίου προσωπικά- για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο περιφερειάρχης επιδιώκει την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών ώστε να υποδεχθεί ο χώρος του Πεδίου Βολής Κορίνθου, ένα τέτοιας εμβέλειας αθλητικό γεγονός.

Επιπρόσθετα, μετά την τοποθέτηση του Vitaly Cryushin όσον αφορά το ενδεχόμενο να τελεσθούν στην Κόρινθο οι Παγκόσμιοι Αγώνες Σκοποβολής, η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθ. Κόρκα δήλωσε ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις, αναφέροντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να είναι αρωγός αυτής της διοργάνωσης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top