Τουλάχιστον 400 τεστ κορονοϊού την ημέρα διενεργεί ο ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία

Τουλάχιστον 400 τεστ για τον κορονοϊό διενεργούνται σε καθημερινή βάση στη Μεσσηνία από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, όπως ενημέρωσε τον εντεταλμένο για θέματα Υγείας περιφερειακό σύμβουλο Αγγελο Χρονά ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας Παναγιώτης Κατσαφάδος.

Ο Αγγ. Χρονάς επισκέφθηκε χθες Πέμπτη το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, συνοδευόμενος από τον συντονιστή δράσεων του ΕΟΔΥ Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, προκειμένου να σχηματίσει από κοντά άποψη για την δράση του ΕΟΔΥ και να συζητήσει με ποιους τρόπους μπορεί να συνεχίσει η Περιφερειακή Αρχή να συνδράμει στο έργο του, καθώς ήδη έχει ανταποκριθεί άμεσα σε ό,τι της έχει ζητηθεί. Το αίτημα που διατυπώθηκε αφορούσε την στελέχωση του Οργανισμού με περισσότερο προσωπικό.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας με τον διευθυντή της υπηρεσίας Γιώργο Πετρόπουλο και τον Κώστα Παπαδάκη, ειδικό σύμβουλο του δημάρχου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας τα δύο πιο πάνω στελέχη της, καθώς και τον δημοτικό αστυνόμο Κλεάνθη Βοσνάκη, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας στα θέματα της πανδημίας του κορονοϊού.

 

ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Νωρίτερα χθες, ο Αγγ. Χρονάς επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σπάρτης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη, προκειμένου να παραδώσουν δύο υπερσύγχρονα μηχανήματα ηλεκτροκαρδιογραφήματος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψη, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Εύη Παπαγεωργίου ξενάγησε τα περιφερειακά στελέχη στις δυο εμβολιαστικές γραμμές που λειτουργούν στο Γ.Ν. Σπάρτης, ενώ έγινε επίσκεψη στον χώρο των Επειγόντων Περιστατικών, στην πτέρυγα στην οποία αντιμετωπίζονται τα περιστατικά Covid-19 καθώς και στον χώρο που υπάρχουν τα τρία μηχανήματα στα οποία γίνεται μοριακός έλεγχος ταχείας ανταπόκρισης.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την διοικήτρια του Νοσοκομείου διάφορα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμβάλλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top