Τους εθελοντές αιμοδότες στην Αρκαδία ευχαριστεί ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Λαμπρόπουλος

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η προσέλευση των εθελοντών στην έκτακτη αιμοδοσία που διοργάνωσαν η Π.Ε. Αρκαδίας από κοινού με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο στον χώρο του γυμναστηρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, το τριήμερο από 26 μέχρι και 28 Μαρτίου, σε μια προσπάθεια για να αναπληρωθεί η μείωση των αποθεμάτων αίματος.

“Ο κορονοϊός μας ανάγκασε να μένουμε σπίτι, όμως κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει” δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες “από καρδιάς, προς τους νέους της πόλης μας (φοιτητές, αθλητές), καθώς και όλους τους δημότες, εθελοντές αιμοδότες για την συγκινητική ανταπόκριση στην πρωτοβουλία της Π.Ε. Αρκαδίας”.

“Με κάθε φιάλη αίματος που δίνει κάποιος σώζει ζωές” τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης, προσθέτοντας:

“Ηταν μια πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθούν, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό τους, την οικογένειά τους, τους φίλους τους και τους συμπολίτες.

Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top