Βράβευση επιχειρηματιών από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Στην εκδήλωση που περιλάμβανε την κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Λακωνίας καθώς και την απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας 2020, παρέστη ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Παναρίτη.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας, στο Γύθειο και οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν ήταν  η «G- Fish» του Γιάννη Γεροντίδη, που περιλαμβάνει μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας και επεξεργασίας – τυποποίησης ιχθύων και παραγώγων αυτών, καθώς και η «Λακωνική Ζυθοποιία» του Γιάννη Παπαθανασίου, που παράγει και εμπορεύεται την «Sparta Beer».

Ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης, στην ομιλία του, συνεχάρη τους επιχειρηματίες που -παρά την οικονομική κρίση- αναπτύχθηκαν, διακρίθηκαν και απέκτησαν πανελλήνια φήμη, αλλά και το  Επιμελητήριο Λακωνίας, που στηρίζει στην πράξη την επιχειρηματικότητα.

Ανέφερε επίσης ότι στόχο της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτελούν τα μεγάλα έργα οδικών υποδομών που έχει ανάγκη η Λακωνία και που αποτελούν προϋπόθεση για την ανάπτυξη της περιοχής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον δρόμο Σπάρτη – Γύθειο, στην παράκαμψη Σκάλας – Βλαχιώτη και στη νέα γέφυρα της Σκάλας.

Στην εκδήλωση παρέστη και έκανε σύντομο χαιρετισμό και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Νίκωνας Τζινιέρης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top