Ξεκινά αύριο Σάββατο νέος κύκλος μαθημάτων υφαντικής τέχνης στο Γεράκι, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ξεκινά αύριο Σάββατο νέος κύκλος μαθημάτων υφαντικής τέχνης στο Γεράκι, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μαθήματα υφαντικής τέχνης σε ορθό αργαλειό θα παρακολουθήσουν συνολικά 15 άτομα που εκδήλωσαν  ενδιαφέρον να μετάσχουν στον σχετικό κύκλο διδασκαλίας το προσεχές διάστημα, στον Δημοτικό Ξενώνα του Γερακίου.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω δομή, η επαναλειτουργία της οποίας αποτελούσε πάγιο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερονθρών, λειτουργεί με την πλήρη οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τον Δήμο Ευρώτα και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΟΤΑ “Πάρνωνας” Α.Ε.

Από το καλοκαιρι του 2021 που ξεκίνησαν οι δράσεις ανάδειξης της υφαντικής τέχνης και εγκαινιάσθηκε η Σχολή έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία αρκετοί κύκλοι εκπαίδευσης για δεκάδες ενδιαφερόμενους για την μοναδική αυτή τέχνη.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν, αύριο, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων και ρυθμίσεων στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς της covid-19.

Μετά την ολοκλήρωση του εν λόγω κύκλου διδασκαλίας και στο πλαίσιο της ίδιας προγραμματικής σύμβασης θα πραγματοποιηθεί νέος κύκλος μαθημάτων για την εκμάθηση της υφαντικής τέχνης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top