Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου η διανομή προς τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ στη Μεσσηνία

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής - τ.ε.β.α.

Ξεκίνησε από την Π.Ε. Μεσσηνίας σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου η τρίτη διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων για το 2022 σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διανομής -που θα διενεργηθεί από σήμερα Τρίτη 13 έως και την ερχόμενη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, σε όλους τους δήμους της Μεσσηνίας- θα διατεθούν από την Π.Ε. είδη παντοπωλείου, τυριά, μαναβική και είδη βασικής υλικής συνδρομής, σε 5.656 οικογένειες ωφελούμενων, που αντιστοιχούν σε  9.856 άτομα.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με SMS για την ημέρα και το σημείο διανομής, ενώ για την παραλαβή των ειδών απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας και ΑΜΚΑ ή -σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης παρουσίας- εξουσιοδότηση.

 

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ Π.Ε. ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ανάλογες διανομές θα γίνουν σε δικαιούχους του πιο πάνω προγράμματος και στις Π.Ε. Αργολίδας και Λακωνίας, από τις 20 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διανομής θα διατεθούν είδη παντοπωλείου, τυριά, μαναβική και είδη βασικής υλικής συνδρομής,

Σημειώνεται ότι ενδεχόμενη περίσσεια των ειδών, μετά την ολοκλήρωση της διανομής, κατευθύνεται σε ευαγή ιδρύματα με σχετική απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής στη Μεσσηνία μπορείτε να δείτε στον πιο κάτω πίνακα:

ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΕΒΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top