Ξεκίνησε στην Π.Ε. Μεσσηνίας η κατ’ οίκον διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Ξεκίνησε στην Π.Ε. Μεσσηνίας η κατ’ οίκον διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Από τον Δήμο Καλαμάτας ξεκίνησε στην Π.Ε. Μεσσηνίας νωρίς το πρωί σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου, η διανομή κατ’ οίκον τροφίμων στους ωφελούμενους του ευρωπαϊκού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ. Η διανομή στον δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας αναμένεται να ολοκληρωθεί την Μεγάλη Παρασκευή 17 του μήνα.

Στον χώρο της διανομής, επιβλέποντας τη διαδικασία βρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Σε δηλώσεις του, ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι στον Δήμο Καλαμάτας είναι οι περισσότεροι ωφελούμενοι, περί τις 4.200 οικογένειες, με αποτέλεσμα το έργο διανομής να είναι δύσκολο. Ο Στ. Αναστασόπουλος ευχαρίστησε τον δήμαρχο, τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του δήμου που -όπως σημείωσε- “συνεργάστηκαν άψογα με τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας, ώστε η διανομή να γίνει κατ’ οίκον και να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες”.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε ότι ο δήμος στηρίζει την συντονισμένη προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Π.Ε. Μεσσηνίας στο σημαντικό έργο της διανομής κατ’ οίκον της βοήθειας στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Στη συνέχεια, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και τον γενικό διευθυντή Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Διαμαντόπουλο επισκέφθηκαν τις αποθήκες του αναδόχου για τον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων και στη συνέχεια επέβλεψαν το έργο της διανομής στην περιοχή των Λεΐκων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top