Ξεκίνησε στην Π.Ε. Μεσσηνίας η πρώτη διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ για το 2023

Ξεκίνησε στην Π.Ε. Μεσσηνίας η πρώτη διανομή του προγράμματος ΤΕΒΑ για το 2023

Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου στην Π.Ε. Μεσσηνίας η πρώτη διανομή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου βασικών διατροφικών προϊόντων για το 2023 σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διανομής -που θα διενεργείται από σήμερα Τρίτη 7 έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου, σε όλους τους δήμους- διατίθενται τρόφιμα (κρέας, τυριά, είδη παντοπωλείου, μαναβική), βρεφικά είδη και είδη βασικής υλικής συνδρομής, σε 5.264 οικογένειες ωφελούμενων που αντιστοιχούν σε 8.772 άτομα, ενώ σήμερα διατέθηκαν τα πιο πάνω είδη σε 790 οικογένειες.

Οι ωφελούμενοι ειδοποιούνται με SMS για την ημέρα και το σημείο διανομής, ενώ για την παραλαβή των ειδών απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας και ΑΜΚΑ ή -σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης παρουσίας- εξουσιοδότηση.

Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Μεσσηνίας, στα τηλέφωνα 272 13 61356 και 272 13 61354.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής μπορείτε να δείτε στον πιο κάτω πίνακα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top