Ξεκίνησε τις συνεδριάσεις της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μόνο οι απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις υπηρεσιακών παραγόντων θα γίνονται προκειμένου να συνδράμουν τους εισηγητές στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή τις συνεδριάσεις της.

Η επισήμανση αυτή έγινε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος πριν την έναρξη της συνεδρίασης απευθύνθηκε στα μέλη του σώματος, τονίζοντας παράλληλα ότι επιδίωξη της περιφερειακής αρχής είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και τίποτ’ άλλο.

“Η παρουσία υπαλλήλων για να ενημερώνονται οι εισηγητές θα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, καθώς είναι εξαιρετικά κοστοβόρο” σημείωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι η όποια συνδρομή των υπηρεσιακών θα μπορεί να γίνει με την χρήση του skype, ενώ αν -όπως είπε- καταδειχθεί ότι δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση σε κάποια θέματα, είναι προτιμότερο αυτά να αναβάλλονται για την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα προμηθευτούν ipad “για να σταματήσει η χαρτούρα” όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top