Ζητήματα και έργα του Δήμου Νεμέας στη συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Τ. Γκιολή με τον δήμαρχο Κ. Φρούσιο

Συνάντηση είχε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, προχθές Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο γραφείο του, στην Κόρινθο, με τον δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο, με τον οποίο συζήτησε θέματα, αλλά και έργα, στον εν λόγω δήμο.

Συγκεκριμένα την εν λόγω συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής θέματα:

– Εν εξελίξει έργα αντιπλημμυρικά, αρδευτικά και οδοποιίας, όπως ο δρόμος Νεμέα – Κούτσι – Στιμάγκα, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, έργο το οποίο ολοκληρώνεται μέσα στον τρέχοντα Δεκέμβριο.

– Υπό ένταξη έργα, όπως το προϋπολογισμού 200.000 ευρώ αρδευτικό στο Καστράκι, το προϋπολογισμού 600.000 ευρώ Κέντρο Υγείας Νεμέας, αλλά και η ανάπλαση του κεντρικού δρόμου της Νεμέας, της οδού Δερβενακίων.

– Εργα οδοποιίας όπως ο δρόμος Νεμέα – Ψάρι – Σκοτεινή προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, καθώς και η προϋπολογισμού 587.000 ευρώ συντήρηση του επαρχιακού δρόμου Νεμέα – Σούλι – Κιάτο ο οποίος διέρχεται από Πετρί, Λέριζα, Καστράκι, Μποζικά, Παραδείσι, Μάτσανι (Κρυονέρι).

  • Οι τουαλέτες στο Στάδιο της Αρχαίας Νεμέας, έργο του οποίου η δημοπράτηση είναι προγραμματισμένη μέσα στον τρέχοντα Δεκέμβριο.
  • Η αντιμετώπιση των κατολισθήσεων στον επαρχιακό δρόμο της Αρχαίας Νεμέας, έργο προϋπολογισμού περί τις 300.000 ευρώ.
  • Η αναβάθμιση του γηπέδου των Αρχαίων Κλεωνών, έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
  • Ο κόμβος στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Νεμέας, έργο προϋπολογισμού 361.000 ευρώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top