xartisneo

Σε χαμηλό επίπεδο κινδύνου πυρκαγιάς η Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2025-Παραμένει η ανάγκη προσοχής

Χρόνος ανάγνωσης:

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, η Πελοπόννησος καταγράφεται στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, στο χαμηλό επίπεδο.

Η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει ότι οι κίνδυνοι έχουν εκλείψει. Η αντιπυρική περίοδος παραμένει σε εξέλιξη και απαιτείται συνεχής εγρήγορση.

Η σύσταση προς όλους είναι σαφής: να αποφεύγονται δραστηριότητες που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά και να υπάρχει άμεση ενημέρωση των αρχών σε περίπτωση καπνού ή άλλου ύποπτου περιστατικού.

Η προσοχή και η συνεργασία πολιτών και φορέων θεωρούνται καθοριστικές για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ασφάλεια των κατοίκων.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα