Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των στελεχών της Επιτελικής Δομής, στελεχών της ΕΣΑμεΑ και συγκεκριμένα του προγράμματος ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ καθώς και των στελεχών του Κέντρου Κοινότητας Τρίπολης

Με συμμετοχή στελεχών της Επιτελικής/Συντονιστικής Δομής Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ. στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε δια ζώσης συνάντηση εργασίας των Στελεχών της Ομάδας Έργου της Ε.Σ.Α.με.Α. με ωφελούμενους  άτομα με αναπηρία ή/και χρόνια πάθηση και μέλη των οικογενειών τους του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τρίπολης,  στο πλαίσιο της Δράσης: «Διεκδικούμε Μαζί: Δράση καταπολέμησης του αποκλεισμού και των διακρίσεων και παροχής εξατομικευμένης υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ‘ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ’».

Η συνάντηση οργανώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τρίπολης και συμμετείχαν στελέχη της Επιτελικής/Συντονιστικής Δομής Κοινωνικής Ένταξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του γενικού έργου της Ε.Σ.Α.με.Α αναφορικά με την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, με σκοπό την προώθηση της κοινωνική τους ένταξη και την πρόσβαση και επανένταξή τους στην αγορά εργασίας. Στόχος τους είναι η ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, η ενημέρωση των Υπηρεσιών της Κοινότητας και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο της Δράσης υλοποιούνται αντίστοιχες συναντήσεις στους Δήμους- Εταίρους των Περιφερειακών Ενοτήτων με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας, για την υλοποίηση εξατομικευμένων συναντήσεων με τα ίδια  τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, προκειμένου τα στελέχη της Ε.Σ.Α.μεΑ. να παρέχουν εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με παροχές και δικαιώματα καθώς και υποστήριξη και ενδυνάμωσή τους.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top